Logo Rogplus, klik om naar de homepage te gaan

Regiotaxi

Let op:

U kunt een rit voor de kerst boeken tot 22 december om 22.00 uur. De bel- en rijtijd is op oudejaarsdag tot 20.00 uur. Op nieuwjaarsdag kunt u weer bellen en reizen vanaf 09.00 uur.

Let op:

Boek zo lang mogelijk van tevoren uw taxirit. Vooral als u een afspraak heeft in de middag of het weekend. Door de coronacrisis zijn er minder chauffeurs, en hierdoor minder ritten beschikbaar.

Let op:

Voor het reizen met de regiotaxi vraagt uw chauffeur uw handen te ontsmetten voordat u instapt, anderhalve meter afstand te houden van anderen en een medisch (blauw) mondkapje te dragen.

Boek een rit online

Of lees hier op welke manieren u een rit kunt boeken

Noot

Vervoerder Noot brengt ouderen en mensen met een beperking veilig en op tijd naar bijvoorbeeld dagbesteding of een zorginstelling. Natuurlijk wordt u ook weer thuis gebracht. Vanaf uw woonadres in Maassluis, Vlaardingen of Schiedam kunt u maximaal 5 zones van het openbaar vervoer reizen. Dat is heen en terug ongeveer 25 kilometer. 

Reis ik alleen?

De regiotaxi is geen individueel vervoer. U reist meestal met meerdere mensen. Hierdoor kan de reistijd ook langer duren. 

Uitzondering voor alleen reizen

Met individueel vervoer reist u alleen. Dit kan via de Wmo als u door medische redenen geen gebruik kunt maken van de regiotaxi. Vanaf € 50,- gemaakte reiskosten dient u een declarering in bij Rogplus. Een andere oplossing is een aanpassing van uw eigen vervoermiddel. Voor beide betaalt u een eigen bijdrage

Reizen buiten de regio

Dit kunt u zelf regelen. Met de taxi van Valys kunt u buiten Maassluis, Vlaardingen en Schiedam reizen. Dat kan als u meer dan 5 zones van het openbaar vervoer aflegt vanaf uw woonadres. U mag gratis een begeleider meenemen. Ook kunnen maximaal twee reisgenoten mee voor hetzelfde tarief van € 0,20 per kilometer. 

Adviesgesprek

Vraag een adviesgesprek aan met een Rogplus consulent om samen een oplossing te vinden als u problemen heeft met vervoer naar uw afspraken.

Nieuws

Zorgaanbieder vervoer

Ga naar de website van Noot

Noot

Noot is gespecialiseerd in het vervoeren van mensen met een mobiliteitsbeperking zoals gehandicapten en ouderen.