Logo Rogplus, klik om naar de homepage te gaan

Nieuws

Regiotaxi Waterweg wordt 'ievo'

maandag 10 juli 2023
ievo, iedereen vertrouwd onderweg

Vanaf 1 augustus 2023 reist u met ievo. U boekt uw ievo-rit bij Munckhof. Trevvel en Willemsen de Koning voeren de rit uit namens ievo.

Lees hieronder verder

Wat verandert er? 

Straks kunt u op verschillende manieren een rit boeken bij ievo. En u krijgt reisadvies van hen om u op weg te helpen zelfstandiger te reizen. Dat geldt alleen als dat voor u mogelijk is natuurlijk.

Ook heeft Rogplus de afspraak gemaakt dat het vervoer u zo snel mogelijk naar uw bestemming brengt. Dit kan door de ritten op een andere manier in te plannen. Uw reistijd wordt dan korter en u hoeft minder rekening te houden met extra reistijd.

U krijgt binnenkort een ievo-pas toegestuurd. Hier hoeft u niets voor te doen. U kunt reizen met de regiotaxi-pas die u nu heeft, totdat u een nieuwe ontvangt.

Rit boeken: Noot of ievo? 

Het telefoonnummer voor het boeken van een rit (0900 899 88 10) blijft hetzelfde. Vanaf 17 juli 2023 tot en met 31 juli 2023 krijgt u een keuzemenu te horen. Ritten tot en met 31 juli 2023 boekt u bij Noot via het keuzemenu. Bij ritten vanaf 1 augustus 2023 kiest u voor ievo.

Rit boeken bij ievo: via de website, app of telefoon. 

Vanaf 1 augustus kunt u uw rit digitaal boeken op de website www.metievo.nl of in de Munckhof Regiotaxi app. Download de gratis app op uw smartphone in Google Play of de App Store.

Android - Google Play

Apple - App Store

Reisadvies: zelfstandiger van A naar B 

Bij het boeken van uw rit aan de telefoon, kunt u reisadvies krijgen over verschillende soorten vervoer en uw route. Hiermee willen we u helpen zelfstandiger te reizen, bijvoorbeeld met het openbaar vervoer. Zo hoeft u minder rekening te houden met de planning van ievo. U hoeft het reisadvies niet op te volgen: u kiest zelf hoe u het liefste wilt reizen.

Vaste ritten 

Heeft u al vaste ritten besteld? Dan neemt ievo tussen 3 en 31 juli 2023 contact met u op om deze ritten te bespreken en over te nemen in hun systeem. U hoeft zelf niet te bellen.

Heeft u vragen? 

Voor vragen over het reizen met ievo kunt u bellen naar telefoonnummer: 0900 899 88 10. Heeft u andere vragen of opmerkingen? Neem dan contact op met Rogplus op telefoonnummer 010 870 11 11 (ma t/m vrij 08.30 – 14.00 uur). Of stuur een e-mail naar info@rogplus.nl.

 

Onderwerp(en): Regiotaxi