Logo Rogplus, klik om naar de homepage te gaan

De organisatie

Z'n 100 medewerkers van Rogplus hebben een belangijke rol in onze dienstverlening naar inwoners van Maassluis, Vlaardingen en Schiedam. Daar staat natuurlijk wat tegenover. 

Optimale arbeidsomstandigheden

De directie, preventiemedewerker, personeelsadviseur en het management van Rogplus, hebben veel aandacht voor optimale arbeidsomstandigheden. Een veilige werkomgeving en de gezondheid van onze werknemers staan voorop.

Thuiswerken

Rogplus stimuleert gedeeltelijk thuiswerken en helpt bij het inrichten van een ergonomische thuiswerkplek. Zo kunnen we werk en privé beter combineren, besparen we op reistijd en kunnen we rustig(er) en efficiënt (er) werken. Natuurlijk is thuiswerken vaak ook beter voor het milieu. 

Mantelzorgvriendelijk

Rogplus is door Werk&Mantelzorg (Landelijke Vereniging voor Mantelzorgers en Vrijwilligerszorg) als mantelzorgvriendelijke organisatie gewaardeerd. 

Bij Rogplus worden regelingen en faciliteiten geboden waar je als mantelzorger gebruik van kunt maken. Iedere zorgsituatie is anders en vraagt dus om een andere oplossing. Ons mantelzorgvriendelijk beleid is hier op ingericht.

Leeftijdsbewust

Door een leeftijdsbewust personeelsbeleid te voeren biedt Rogplus elke werknemer een volwaardige plaats binnen de organisatie.

Alle werknemers kunnen in elke leeftijdsfase een waardevolle bijdrage leveren aan de bedrijfsresultaten. Duurzame inzetbaarheid staat daarbij centraal: zo lang mogelijk gezond, productief en met plezier kunnen blijven werken. Met een goede balans tussen werk en privé. Leeftijdsbewust personeelsbeleid is per definitie maatwerk en is niet alleen bedoeld voor oudere werknemers.

Gedragscode

Onze gedragscode verhoogt de integriteit van de organisatie. En laat zien waar wij voor staan. Burgers, samenwerkingspartners en organisaties moeten vertrouwen kunnen hebben in onze werknemers en de organisatie. 

Ontwikkeling

We vinden het belangrijk dat onze werknemers doen waar ze goed in zijn, waar ze passie en talent voor hebben. Dat ze zich verder ontwikkelen. Ons opleidingsbeleid maakt dit mogelijk.

Directie, management en bestuur

Anton van Genabeek + algemeen directeur

Als directeur sta ik voor een sociaal krachtig Rogplus. Mijn visie resulteert in een organisatie die mensen stimuleert om hun talenten en mogelijkheden in te zetten. Ter versterking van elkaar en zichzelf. Wij benaderen de mens, niet het probleem. Door te achterhalen wanneer iemand zijn leven als prettig en zinvol ervaart, helpt Rogplus hier betekenis aan te geven.

Che Jansen + adjunct directeur

Mijn focus ligt op het oplossen van complexe maatschappelijke problemen. Hierbij zorg ik voor een balans tussen de uitgaven en de kwaliteit van de maatschappelijke ondersteuning. Ik ga uit van de eigen kracht van mensen. Rogplus is het vangnet, als het zelf niet (meer) lukt. Een prettige samenleving voor iedereen, daar draag ik graag aan bij.

Frank Rost + manager Bedrijfsvoering

Ik en mijn collega's bij bedrijfsvoering zorgen dat er een stevige basis staat voor de taken die Rogplus voor de MVS-gemeenten en haar inwoners uitvoert. Met een achtergrond in finance & control, werk ik mee aan de begroting, jaarstukken en andere planning & control producten.

Het bestuur van Rogplus bestaat uit wethouders van MVS die maatschappelijke ondersteuning in hun portefeuille hebben.
 naar Corine Bronsveld-Snoep

Corine Bronsveld-Snoep

Wethouder gemeente Maassluis | algemeen- en dagelijks bestuur

 naar Jacky Silos-Knaap

Jacky Silos-Knaap

Wethouder gemeente Vlaardingen | algemeen- en dagelijks bestuur

 Naar Cemil Kahramanoğlu

Cemil Kahramanoğlu

Wethouder gemeente Schiedam | algemeen- en dagelijks bestuur

 Naar Denise Mulder-Solleveld

Denise Mulder-Solleveld

Wethouder gemeente Maassluis | algemeen bestuur

Bart Bikkers https://www.vlaardingen.nl/Bestuur/College_van_B_W/Samenstelling_B_W/Bart_Bikkers

Bart Bikkers

Wethouder gemeente Vlaardingen | algemeen bestuur

 Naar Petra Zwang

Petra Zwang

Wethouder gemeente Schiedam | algemeen bestuur