Logo Rogplus, klik om naar de homepage te gaan

Gecontracteerde zorgaanbieders

Wanneer een cliënt via Rogplus hulp krijgt vanuit de Wmo, helpt de zorgaanbieder de cliënt verder. De samenwerking met deze zorgaanbieders is zorgvuldig gekozen. En passend bij de missie en visie van Rogplus.

Bezoek de website van Aafje

Aafje

U wilt uw eigen leven leiden, op een manier die bij u past en in uw eigen omgeving. Mogelijk heeft u hierbij anderen nodig. Aafje is graag die ander.

Ga naar de website van Argos Zorggroep

Argos

Argos Zorggroep biedt deskundige zorg, behandeling en gezelligheid aan ouderen. Dat doen wij met toewijding en plezier, op een liefdevolle wijze.

Bezoek de website van Axxicom

Axxicom

Wij zorgen dat klanten veilig en gezond hun zelfstandigheid behouden en of bevorderen met de ondersteuning op maat.

Bezoek de website van Elckerlyc.

Elckerlyc

Elckerlyc biedt ondersteuning aan mensen die tijdelijk niet zelfredzaam zijn. Dit doen we door verschillende vormen van opvang en begeleiding te bieden.

Link naar website van Frankeland

Frankeland

We werken met kleine, vaste teams. Onze medewerkers zijn vakkundig, betrouwbaar en ondersteunen u graag in uw thuissituatie.

Bezoek de website van GGZ Delfland

GGZ Delfland

GGZ Delfland helpt mensen met psychische stoornissen, variërend van licht tot ernstige en complexe problematiek.

Bezoek de website van Jados

Jados

Jados biedt begeleiding als je de diagnose autisme hebt en extra hulp kunt gebruiken bij studie, werk en zelfstandig wonen.

Logo Medipoint, ga naar de website van Medipoint

Medipoint

Medipoint is de grootste aanbieder van zorg- en welzijnsproducten in Nederland. Of het nu gaat om advies, lenen, huren of kopen.

Ga naar de website van Meyra

Meyra Wooncare

Meyra maakt uw woning toekomstbestendig met praktische aanpassingen. Deze woningaanpassingen zorgen voor meer woongemak, veiligheid en comfort.

Bezoek de website van Munckhof.

Munckhof

Voor personenvervoer moet u bij Munckhof zijn. Wij hebben een moderne regiecentrale en diverse taxivestigingen.

Bezoek de website van New Life Living.

New Life Living

New Life Living biedt beschermd en begeleid wonen in combinatie met persoonlijke begeleiding aan.

Ga naar de website van Pameijer

Pameijer

Pameijer is er voor iedereen voor wie meedoen in de samenleving lastig is. We helpen mensen verder bij wonen, werken en opgroeien.

Bezoek de website van Pret in herstel.

Pret in herstel

Prettig herstellen van verslaving. Dagbesteding en individuele 12 stappen begeleiding. Bij Pret in herstel bieden we je de begeleiding die je zoekt.

Bekijk hier de website van Pronk Ergo.

Pronk Ergo

Pronk ergo is al 25 jaar de specialist voor woningaanpassingen.U kunt bij ons terecht voor plafondtilliften, aangepaste keukens, aangepast sanitair en meubilair.

link naar website van SOL

SOL

Bovenal zijn we mensen die zich 100% inzetten om te zorgen dat iedereen kan meedoen, en daarbij zijn krachten en talenten kan benutten.

Ga naar de website van Stoed

Stoed

Stoed werkt samen met u, uw netwerk en onze partners aan uw perspectief en groei op het gebied van meedoen, dagelijks functioneren, zingeving, kwaliteit van leven en (mentale) gezondheid.

Ga naar de website van TK Home Solutions

TK Home Solutions

We leveren niet zomaar een traplift: een gespecialiseerd team ontwerpt, produceert en installeert een veilige traplift voor u.

Ga naar de website van Thuiszorg Inis

Thuiszorg Inis

Thuiszorg INIS neemt graag het zorgstokje over. Wij hebben plezier in ons werk en bouwen een persoonlijke band met u op.

Bezoek de website van Timon.

Timon

Timon helpt bij problemen met opvoeden en opgroeien. Kinderen, jongeren en hun gezin komen DICHTERBIJ hoop, herstel en perspectief.

Bekijk de website van Trevvel.

Trevvel

Trevvel is een in Rotterdam gevestigde personenvervoerder, gespecialiseerd in Wmo-vervoer, leerlingenvervoer, dagbestedingsvervoer en werknemersvervoer.

Ga naar de website van Tzorg

Tzorg

Wij maken het aangenaam voor mensen in hun eigen huis, in hun eigen buurt. Met persoonlijke aandacht en een glimlach.

Ga naar de website van Wasserij Smeele

Wasserij Smeele

Wasserij Smeele is gespecialiseerd in het verzorgen van persoonsgebonden wasgoed. Alles wat goed en netjes moet gebeuren, gebeurt bij ons.

Logo Welzorg, ga naar de website van Welzorg

Welzorg

Bij Welzorg zetten wij beperkingen om in mogelijkheden. Dit doen wij met passie en aandacht voor de behoeften en wensen van onze klanten.

Ga naar de website van Welzorg Op Maat

Welzorg Op Maat

Wij zorgen dat u gemakkelijk uw woning in en uit komt. En dat u zich veilig kunt verplaatsen van de ene naar de andere ruimte.

Link naar Willemsen de Koning

Willemsen-de Koning

Willemsen-de Koning de regie en uitvoering van kleinschalig personenvervoer, willen wij maar al te graag laten zien dat wij meer in onze mars hebben.

Bezoek de website van Zero & Sano

Zero & Sano

Zero&Sano is meer dan beschermd wonen. Zero&Sano is een nieuwe familie. Naast huisvesting in een 100% veilige drugs- en alcoholvrije omgeving, bieden we intensieve persoonlijke begeleiding aan (jong)volwassenen met psychische problemen, verslavingen en/of gedragsproblemen.

Ga naar de website van Zonnehuisgroep Vlaardingen

Zonnehuisgroep

Bieden van waardige zorg aan kwetsbare mensen. Waarbij de persoonlijke zorgwensen van onze cliënten centraal staan.

ZorgSamen

ZorgSamen

ZorgSamen MVS is een samenwerking van zorgorganisaties ASVZ, Directzorg, GGZ Delfland, Pameijer en Stoed. Met elkaar werken wij aan een samenleving waarin iedereen ertoe doet.