Logo Rogplus, klik om naar de homepage te gaan

Medewerker Wmo Frontoffice en ondersteuning

Rogplus zorgt dat iedere inwoner van Maassluis, Vlaardingen of Schiedam mee kan (blijven) doen in de samenleving. En (langer) zelfstandig kan wonen. Want ook met een beperking of ziekte kunnen mensen hun zelfstandigheid behouden. Of weer terugkrijgen. De Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo) maakt dit mogelijk. Wij geven ook advies over oplossingen buiten de Wmo. En werken nauw samen met de gemeentelijke wijkteams en organisaties in het sociaal domein.

Vanwege interne verschuivingen is er behoefte aan ondersteuning op de afdeling Uitvoering. Daarom zijn wij per direct op zoek naar uitbreiding bij ons team ‘Wmo Frontoffice en Ondersteuning’.

Wat ga je doen?

  • Je bent verantwoordelijk voor al het inkomende telefoonverkeer. Je bent in staat dit telefoonverkeer zelfstandig, correct en efficiënt af te handelen zowel intern als extern.
  • Je beschikt over voldoende kennis van de sociale kaart MVS (Maassluis, Vlaardingen en Schiedam) zodat doorverwijzen van het telefoonverkeer voor jou geen enkel probleem is.
  • Je bent klantgericht en vriendelijk.
  • Je kunt het gevoerde telefoongesprek zorgvuldig registeren in het daarvoor bestemde geautomatiseerde systeem.
  • Je bent verantwoordelijk voor binnenkomende post en mailverkeer en zorgt dat dit op de juiste afdeling terecht komt
  • Je draait mee met de Baliedienst en staat hier de mensen te woord die binnen kunnen lopen.
  • Je verricht administratieve werkzaamheden voortkomend uit verschillende werkprocessen zoals het aanvragen van offertes, het verstrekken van opdrachten aan leveranciers en aanbieders, het maken en verzenden van beschikkingen, het controleren van BRP-gegevens en acties hieruit volgend uitzetten.
  • Je bent samen met het team verantwoordelijk voor het bewaken van de bezetting van de telefooncentrale, het bijhouden van verschillende actielijsten en werkmappen, het overzicht houden in planning.

Jouw achtergrond

Het team is op zoek naar jou omdat jij een echte verbinder bent. Je staat stevig in je schoenen, zonder te overrulen. Je neemt initiatief waar nodig, zowel binnen je eigen team als naar andere afdelingen en extern. Je bent stressbestendig, zelfsturend en beschikt over voldoende zelfkennis. Daarnaast geef je feedback waar nodig, maar het ontvangen van feedback is voor jou ook geen enkel probleem, want jij bent leergierig en wilt je blijven ontwikkelen.  Jouw communicatievaardigheden zijn vanzelfsprekend zeer goed.

Je hebt minimaal MBO+/HBO werk- en denkniveau. Je hebt werkervaring in een soortgelijke front-/backoffice functie in een dienstverlenende organisatie of in gemeentelijke setting. Je beschikt over kennis van de Wmo en hebt ervaring met geautomatiseerde gegevensverwerking en processen.

Ons aanbod

De werkzaamheden vinden plaats op het centrale, moderne kantoor van Rogplus te Maassluis, waar ruim 100 medewerkers hun thuisbasis hebben.

Wij bieden je een functie in een dynamische omgeving met een semi-gemeentelijk dienstverband voor 1 jaar met een mogelijkheid tot verlenging. Afhankelijk van leeftijd, opleiding en ervaring ontvang je een salaris van maximaal € 3.323, - bruto per maand (functieschaal 6 Cao SGO – salaristabel 1 januari 2023) bij een volledige werkweek van 36 uur, exclusief Individueel Keuzebudget (17,05%).

We zijn een vitale organisatie, waarin je kunt meedoen aan allerlei activiteiten en je je eigen talenten kunt ontwikkelen. We laten onze waardering niet alleen met secundaire arbeidsvoorwaarden zien. Dat doen we ook met persoonlijke aandacht en verbinding. We hebben oog voor elkaar, met ruimte voor jezelf! 

Tijd voor actie!

Wij zijn natuurlijk erg benieuwd naar jou, dus ben je enthousiast geworden van deze vacature stuur dan voor 12 mei 2023 een motivatie en cv naar de afdeling P&O via personeel@rogplus.nl. Onderwerp: vacature Medewerker Wmo Frontoffice en Ondersteuning. De vacature wordt zowel intern als extern opengesteld. Bij gelijke geschiktheid gaat de interne kandidaat voor. Wij vragen je voor indiensttreding een Verklaring Omtrent het Gedrag te overleggen.

Mocht je alvorens meer willen weten over deze functie, neem dan contact op met Jindra Boogaard teamleider Uitvoering, via telefoonnummer 010-870 11 11.