Logo Rogplus, klik om naar de homepage te gaan

Specialist managementinformatie

Ben jij de specialist managementinformatie die de Wmo- en jeugdwetontwikkelingen inzichtelijk kan maken? Weet jij als geen ander hoe je data-analyses om kan zetten in heldere stuur-en verantwoordingsinformatie, om data-gedreven beslissingen te kunnen nemen? En werk jij graag in het sociaal domein voor een semi-overheidsorganisatie? Lees verder!

Jouw werkdag

Je helpt Rogplus, de zorgaanbieders en de gemeenten in het verbeteren van de uitvoering van de Wmo en de Jeugdwet. Zo draag je bij aan het welzijn van duizenden inwoners van de regio Maassluis, Vlaardingen en Schiedam. Maar, hoe ziet een gemiddelde werkdag er dan uit?

Je begint de dag lekker vanuit huis. Zo kun je in alle rust nog die rapportage afmaken voor de gemeenten, over de toename van dyslexie onder de jeugd. In de middag heb je een afspraak met een collega op kantoor over het opleveren van een CBS overzicht. Dan is het tijd voor een lekker kopje soep en een gezellig kletspraatje in de pantry. Je gaat weer aan de slag en de directie vraagt of je nog dat advies kan uitbrengen over beschermd wonen. Natuurlijk kan jij dat. Je zag namelijk dat een tekort aan woningen, een trend is. Je adviseert op basis daarvan in gesprek te gaan met aanbieders. De werkdag zit er bijna op, je maakt nog een start met een nieuw dashboard dat inzicht geeft in het ziekteverzuim. Morgen weer een dag!

Onze organisatie

Rogplus vindt het belangrijk dat je met plezier bij ons werkt. Er is veel aandacht voor een veilige werkomgeving en de gezondheid van onze werknemers. Vitaliteit is bijvoorbeeld een terugkerend thema binnen onze organisatie. Vind jij het fijn om in alle rust wat mailtjes weg te werken? Reserveer een rustige plek op kantoor, of werk thuis. Misschien ben je mantelzorger? Iedere zorgsituatie is anders en vraagt dus om een andere oplossing. Ons mantelzorgvriendelijk beleid is hier op ingericht. En of je nu oud of jong bent, we geloven dat je altijd een waardevolle bijdrage kunt leveren. Daarnaast vinden we het belangrijk dat onze werknemers doen waar ze goed in zijn. En dat zij zich verder ontwikkelen. Ons opleidingsbeleid maakt dit mogelijk. Lees meer over onze organisatie.

Functie-eisen

  • Hbo of wo werk- en denkniveau
  • Minstens 3 jaar ervaring met Business Intelligence
  • Ervaring met data- en business analyses
  • Ervaring met datawarehousing en het creëren en onderhouden van rapportages en dashboards, bij voorkeur met Power BI
  • Kunnen adviseren op strategisch, tactisch en operationeel niveau
  • Ervaring met Microsoft SQL Server (SQL / T-SQL / Procedures / Databasebeheer)
  • Ervaring met de ZorgNed applicatie is een pré

Arbeidsvoorwaarden

Rogplus is aangesloten bij de CAO SGO. Je krijgt een goed salaris. Afhankelijk van jouw kennis en ervaring is dit maximaal € 5.021,-  per maand op basis van een 36-urige werkweek. Daarnaast kent Rogplus goede secundaire voorwaarden, zoals een individueel keuzebudget van 17,05%.

Solliciteren

Is deze functie echt wat voor jou? Laten we kennismaken! Stuur voor eind november 2022 je cv en motivatie naar personeel@rogplus.nl  t.a.v. Francis van Emst o.v.v. vacature specialist managementinformatie. Wil je eerst meer weten over deze functie? Neem dan contact op met Paul Reeuwijk, teamleider bedrijfsvoering, op telefoonnummer 0614865437.

De vacature is zowel binnen Rogplus en de MVS-gemeenten als extern uitgezet. Interne kandidaten (Rogplus en MVS-gemeenten) gaan bij gelijke geschiktheid voor op externe kandidaten.