Logo Rogplus, klik om naar de homepage te gaan

Nieuws

Vlaardingen stopt de regeling tegemoetkoming meerkosten

woensdag 23 maart 2022
U kunt uw tegemoetkoming(en) over 2021 nog aanvragen tot 1 juni 2022.

Misschien heeft u vorig jaar gebruik gemaakt van de regeling Tegemoetkoming meerkosten. Deze regeling is bedoeld voor mensen met hoge zorgkosten en een laag inkomen. De gemeente Vlaardingen heeft besloten om deze regeling te stoppen. Dit betekent dat u de tegemoetkoming van 100 euro per regeling (eigen risico en langdurige indicatie) niet meer kunt aanvragen in 2022.

Lees hieronder verder

Besluit gemeente Vlaardingen

De gemeente Vlaardingen bekijkt elk jaar hoe ze inwoners met hoge of langdurige zorgkosten kunnen helpen. Vorig jaar was het mogelijk om dat met de regeling Tegemoetkoming meerkosten te doen. Dit is geen wettelijke verplichting. De gemeente kan dus besluiten om de regeling te stoppen. Rogplus voert het besluit van de gemeente uit. Wij begrijpen dat dit lastig voor u kan zijn.

Hulp bij geldzaken

Heeft u vragen over geld of heeft u advies nodig bij het op orde krijgen van uw geldzaken? U kunt bij meerdere organisaties in Vlaardingen terecht. 

Vragen

U kunt altijd contact met ons opnemen als u vragen heeft. U kunt ons bereiken op e-mailadres tegemoetkomingmeerkosten@rogplus.nl. Ook kunt u ons bellen op maandag t/m vrijdag tussen 9.00 en 10.30 uur op telefoonnummer 010 870 1105.

Onderwerp(en): Tegemoetkoming meerkosten