Logo Rogplus, klik om naar de homepage te gaan

Nieuws

Themakrant Zorg en Ondersteuning in Vlaardingen

woensdag 1 september 2021
Themakrant Zorg en Ondersteuning

Iedereen heeft wel eens hulp nodig. Daarom brengt de gemeente Vlaardingen een krant uit, waarin u alles leest over zorg en ondersteuning.

Lees hieronder verder

Beste Vlaardinger,


Iedereen heeft wel eens hulp nodig. Dat kan zijn omdat u vragen heeft over zorg, opvoeden of geldzaken. Het kan ook zijn dat het u niet (meer) lukt om alles zelf te doen in uw dagelijkse leven. Misschien zorgt u zelf voor een zieke vader of moeder of buurvrouw en heeft u daar af en toe hulp bij nodig. We zien dat er nog teveel inwoners zijn die niet de weg weten te vinden naar de juiste zorg en ondersteuning. Of die het gevoel hebben er alleen voor te staan.

We willen u als inwoner niet alleen goed informeren over waar u terecht kunt voor hulp. Ook willen we u laten weten wat er verandert en welke nieuwe projecten en ontwikkelingen er zijn in onze stad. Zodat ook de komende jaren (kwetsbare) inwoners de zorg en ondersteuning kunnen krijgen die ze nodig hebben. 

Daarom ontvangt u deze themakrant waarin u kunt lezen over een aantal ontwikkelingen en initiatieven. Naast deze themakrant, delen we via Facebook en Instagram filmpjes met de titel ‘Op de stoep bij..’ In deze filmpjes staat elke aflevering een ander onderwerp op het gebied van zorg en ondersteuning centraal. U kunt de filmpjes ook bekijken via de website.

Ik wens u veel leesplezier.

Jacky Silos
Wethouder Zorg en ondersteuning

De hele krant leest u hier.