Logo Rogplus, klik om naar de homepage te gaan

Nieuws

Scootmobieltour 'Rollend erop uit in historisch Maassluis'

woensdag 18 augustus 2021
Kerkeiland Maassluis

Op vrijdag 8 oktober organiseert Rogplus een scootmobieltour door het historische centrum van Maassluis, tijdens de Week van de Ontmoeting. In deze week kunnen mensen van alle leeftijden meedoen aan allerlei leuke activiteiten in de stad. Elkaar ontmoeten staat daarbij centraal. 

Lees hieronder verder

Scootmobieltour 'Rollend erop uit in historisch Maassluis'
Vrijdag 8 oktober 2021
Starttijd: vanaf 11.00 uur - deelname is gratis!

Route van 1,5 uur

De scootmobieltour start op het parkeerterrein van Rogplus met koffie, thee en een gebakje. Daarna maken we met groepjes van maximaal 7 personen een tour door de historische binnenstad van Maassluis. U krijgt een heerlijk lunchpakketje mee voor onderweg. Een stadsgids van de Historische Vereniging Maassluis begeleidt de tour en vertelt u allerlei wetenswaardigheden over de geschiedenis van de stad. Tussendoor heeft u gelegenheid voor een gezellig praatje of om ervaringen met elkaar te delen. U bent ongeveer 1,5 uur onderweg.

Startpunt

Het verzamelpunt is op het parkeerterrein achter het kantoor van Rogplus (Westlandseweg 1 in Maassluis). De ingang van het parkeerterrein ligt schuin tegenover de Karwei. Uw exacte starttijd ontvangt u per mail na uw aanmelding.

Aanmelden

Gaat u mee? Meldt u zich meteen aan en verzeker uzelf van een gratis plekje! Stuur een mail naar communicatie@rogplus.nl met uw naam, mailadres en telefoonnummer. U kunt ook bellen met Rogplus via 010 870 11 11. Uw telefoonnummer gebruiken wij alleen als we de tour door slecht weer moeten verzetten. U ontvangt per mail een bevestiging met een persoonlijke starttijd. Aanmelden kan tot vrijdag 1 oktober 2021. Deelname is gratis.

Tip

Zorg ervoor dat uw scootmobiel volledig is opgeladen. Mocht u onderweg in de problemen komen, dan zorgen onze medewerkers ervoor dat u weer snel op pad kunt!


Graag tot vrijdag 8 oktober a.s.!

 

De scootmobieltour ‘Rollend erop uit in historisch Maassluis' is een activiteit van Rogplus. De tour maakt deel uit van de Week van de Ontmoeting van 1 tot 8 oktober 2021. Tijdens deze week zijn er diverse activiteiten en voorstellingen in Maassluis waarbij mensen van alle leeftijden elkaar kunnen ontmoeten. De Week van de Ontmoeting valt onder de landelijke campagne Week tegen Eenzaamheid.