Logo Rogplus, klik om naar de homepage te gaan

Meedoen in de stad: bij ouderdomsklachten

Vindt u het lastig om uw dag in te delen of uw dagelijkse dingen te regelen? Ervaart u ouderdomsklachten? Misschien heeft u al naar oplossingen gezocht in uw eigen omgeving, bijvoorbeeld bij kennissen en/of familie. En lukt het u nog steeds niet om zelfstandig te blijven of de dag door te komen. Meedoen in de stad biedt mogelijk uitkomst.

Ondersteuning op maat

Bij ouderdomsklachten kunt u gebruik maken van ondersteuning op maat. De ondersteuning en begeleiding is op een dagbesteding, ergens bij u in de buurt, of bij u thuis. Samen met u kijken we welke oplossing het beste bij uw situatie (en eventueel die van uw mantelzorger) past. Duidelijk en eenvoudig! 

Hoe kunt u hulp krijgen?

Als u hulp of ondersteuning nodig heeft, dan doet u een melding bij Rogplus. Een consulent gaat met u in gesprek. Als u een indicatie krijgt voor ondersteuning vanuit de Wmo, dan stelt u samen met de zorgaanbieder van uw keuze een plan op. Dat plan komt voort uit uw eigen wensen, interesses, talenten en leefomgeving. Uw ‘normale leven’, dus. U heeft zelf iets te vertellen over de activiteiten waaraan u wilt deelnemen.

Mantelzorgers

Misschien wilt u graag uw mantelzorger ontlasten. Het is goed om te weten dat we ook voor mantelzorgers klaarstaan.

link naar website van SOL

SOL

Bovenal zijn we mensen die zich 100% inzetten om te zorgen dat iedereen kan meedoen, en daarbij zijn krachten en talenten kan benutten.

Link naar website van Frankeland

Frankeland

We werken met kleine, vaste teams. Onze medewerkers zijn vakkundig, betrouwbaar en ondersteunen u graag in uw thuissituatie.

Ga naar de website van Zonnehuisgroep Vlaardingen

Zonnehuisgroep

Bieden van waardige zorg aan kwetsbare mensen. Waarbij de persoonlijke zorgwensen van onze cliënten centraal staan.

Ga naar de website van Argos Zorggroep

Argos

Argos Zorggroep biedt deskundige zorg, behandeling en gezelligheid aan ouderen. Dat doen wij met toewijding en plezier, op een liefdevolle wijze.